Zwangerschapsverlof

Van 10 februari 2021 tot 10 juni 2021 heb ik zwangerschapsverlof.

  1. Ik ben niet op kantoor, maar heb wel iemand die alle e-mails dagelijks bekijkt en waar nodig meteen beantwoord, eventueel na overleg met mij. Hierdoor kan de verwerking van e-mails langer duren dan u van mij gewend bent.
  2. Per e-mail is kantoor daarom goed bereikbaar. Via telefoon en whatsapp helemaal niet. Deze keuze heb ik helaas moeten maken om de nodige rust te krijgen tijdens mijn zwangerschapsverlof.
  3. Persoonlijke afspraken zijn niet mogelijk tijdens mijn zwangerschapsverlof. Een verzoek tot een afspraak kan per e-mail worden ingediend en kan opgepakt worden na mijn verlof.
  4. Reken na mijn verlof erop dat er heel wat werk ingehaald moet worden en ik hiervoor tijd nodig zal hebben. Uiteraard zal zo veel mogelijk tussentijds doorlopen, zodat er geen problemen ontstaan. Ik doe dan ook een beroep op ieders geduld. Mocht je denken dat iets met spoed opgepakt moet worden, kun je altijd verwijzen naar de website waar deze tekst vermeld staat waardoor eventuele andere partijen ook verzocht kan worden extra geduld te hebben.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s