€S kentoer

Of dat nieuw is? Nee, hoor dat doen we al vanaf dat het bedrijf ontstaan is en daar zijn we enorm druk mee. Het is echter ook zo leuk om te doen. Mensen ondersteunen zodat zij zich volledig op hun passie kunnen toeleggen. Wat dat dan is?

Nou, administratieve ondersteuning van “kleine” ondernemers Administratieve ondersteuning voor zzp’ers. We hebben geïnvesteerd in een goede, maar vooral snelle scanner, dus Wij bieden aan: scanondersteuning voor digitaliseren en archiveren.

We merken echter dat we ons vooral hebben toegelegd op het kenbaar maken van onze werkzaamheden voor mensen die in een “noodsituatie” verkeren, maar dat is zeker niet alles wat wij doen. Wij leveren nog altijd financieel maatwerk. Dat houdt in dat we doen wat we kunnen op basis van de vraag die we krijgen. Dat houdt niet in dat wij dat zelf doen. Soms verwijzen we ook door naar een specialist op basis van de vraag van de klant.

Heb je dus administratieve hulp nodig? En weet je even niet welke hulp het beste bij je past, neem dan vrijblijvend en gratis contact met ons op. Wij gaan samen bespreken wat de precieze vraag is en kijken of wij je kunnen bedienen of dat wij dit aan een andere specialist overlaten.

Ben jij een specialist op financieel gebied en wil jij kijken of je jouw specialisatie kunt inzetten voor mensen die zich bij ons melden? Laat ons dat zeker ook weten. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken werkt. Ons doel is: mensen helpen! Wij zijn ervan overtuigd dat we dat alleen op topniveau kunnen doen als we niet bang zijn voor doorverwijzen en samenwerken.

Advertentie

Een gedachte over “€S kentoer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s