Geven, nemen en delen

Het komt in ons land helaas regelmatig voor dat mensen geen geld hebben om maandelijks een klein bedrag te reserveren voor ongeplande uitgaven zoals een kapotte wasmachine, koffieapparaat of zelfs kleding.

Voor deze mensen zijn er wel opties! Zo is er in de regio Parkstad een stichting actief die goederen inzamelt en uitdeelt aan mensen die dit hard nodig hebben. Dit is de Stichting Samen Delen. Het loont zich om eens op de website te kijken.

Verder zijn er ook op Facebook initiatieven te vinden van mensen die geven en nemen. Neem eens een kijkje op de pagina Wish, Gift & Smile (c) Inge Minkenberg. Op deze Facebookpagina worden steeds gratis spullen aangeboden maar ook wensen kunnen hierop kenbaar worden gemaakt. Wie weet heeft iemand net die benodigde wasmachine staan of kinderkleding die zo goed als nieuw is. En alles met gesloten beurzen!

Het is dus de moeite waard om eens rond te kijken want er zullen meer initiatieven zijn om het allemaal nét iets makkelijker te maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s