Leger des Heils

Afgelopen week kon u een blog lezen over eenzaamheid. Er zijn organisaties die zich inzetten om mensen uit hun sociaal isolement te halen, dus om de eenzaamheid aan te pakken. Een van die organisaties is het Leger des Heils.

Het Leger des Heils zorgt voor dagopvang voor dak- en thuislozen en laat hen samen komen. Daarnaast organiseert het Leger des Heils onder de naam “Bij Bosshardt” ontmoetingsplekken in de buurt voor jong en oud en arm of rijk: kortom iedereen is welkom.

Ook kunt u bij het Leger des Heils terecht voor een kop koffie en voor eten (tegen een kleine vergoeding) en zelfs voor een slaapplek mocht dat nodig zijn. Maar denk ook aan het opsporen van vermiste personen.

Dit is maar een heel kleine greep uit het grote pakket dat het Leger des Heils voor u kan betekenen. Voor het hele pakket kunt u het beste eens kijken op de website van het Leger des Heils zelf.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s