Werkbus kan nog werk aannemen

Onze bus staat al een tijdje te koop TE KOOP: Opel Vivaro, zakelijk gebruik met btw factuur. We hebben nog geen nieuwe eigenaar gevonden.

85.jpg

Nu zijn we al verschillende keren benaderd om spullen te vervoeren (verhuizing, rommel wegbrengen naar milieustation, enz.). De bus is zakelijk dus kunnen we daarin niet tegemoet komen. Maar waar een vraag is, moet je als ondernemer ook een aanbod hebben, als dat mogelijk is. Nu kunnen wij aan deze vraag tegemoet komen.

We vragen € 0,50 per kilometer inclusief een uur wachttijd excl. BTW. Xander zal de bus besturen en zo heeft iemand een half uur om in te laden en een half uur om uit te laden. Je weet van te voren hoeveel een ritje je gaat kosten. Je kunt de kilometers immers vrij nauwkeurig laten berekenen op internet. Bijvoorbeeld Ikea is zo’n 60 km op en neer dan zou je € 30,00 excl. BTW moeten betalen.

85-8.jpg

Voorwaarden: de kilometertelling begint vanaf Demertstraat 103 te Maastricht naar het adres waar je iets opgehaald wilt hebben. Je kunt zelf hier heen komen en meerijden of ter plekke bij het ophaaladres komen. Kom je hier heen dan kun je in de bus meerijden, maximaal twee personen. Van het ophaaladres naar het afleveradres en vervolgens terug naar Demertstraat 103 waar de kilometervergoeding stopt. Er is een uur wachttijd voor de chauffeur. Dat is een totaal, ben je snel met inladen, maar langzamer met uitladen en dat blijft binnen het uur in totaal dan is dat gewoon in de prijs opgenomen. De kilometervergoeding moet van te voren voldaan worden. Dit kan door overschrijving of contante betaling. Daarnaast is er een borg van € 50,00 (contant) voor eventuele schade aan de bus veroorzaakt bij het (uit)laden en/of een extra uurtarief als de wachttijd langer is dan een uur (€ 25,00 per uur excl. BTW, gerekend per kwartier naar boven afgerond). Daarnaast beslist Xander of hij goederen wel of niet wil/kan vervoeren. Het moet veilig en legaal blijven. Bij twijfel ziet hij af van het transport. Het is daarom handig om van te voren duidelijk aan te geven waar het om gaat (afmeting, gewicht, hoe verpakt, enz.). Wij behouden ons het recht om voorwaarden aan te passen en aan te vullen. Bij de factuur ontvangt u de voorwaarden op u van toepassing.

Wil je dus iets laten vervoeren dan kun je vanaf nu bij ons terecht. Weet je iemand die vervoer nodig heeft, laat hem/haar dan zeker weten dat wij deze service nu aanbieden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s