Contactgegevens

Nu het zwangerschapsverlof van Es al enige tijd loopt, maar zij wel nog zoveel mogelijk werkt, kan dat voor verwarring zorgen.

Es is niet meer bereikbaar via haar mobiele telefoon. Deze is enkel nog voor privé gebruik. Alles wat daarop binnen komt wat werk gerelateerd is, wordt niet meer in behandeling genomen.

Het makkelijkst en het snelst is het om via e-mail contact te leggen: info@financielestabiliteit.nl. E-mails worden zsm beantwoord, indien mogelijk meteen en in elk geval uiterlijk de eerstvolgende werkdag. E-mails kunnen ook op afstand behandeld worden.

Als e-mailen niet mogelijk is, kan er gebeld worden met 043-8500705. Op het eind van de dag worden alle gemiste oproepen terug gebeld. Dit kan niet eerder, omdat de telefoon niet altijd bemand is. Een keer bellen is daarom voldoende (slechts 1x laten overgaan is al voldoende). Dat scheelt jullie ook in de kosten van bellen.

Voor WhatsApp en sms is er een nieuw telefoonnummer 0619039789. Dit wordt als laatste prioriteit in behandeling genomen en in elk geval uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

Deze nieuwe werkwijze zorgt er ook voor dat er geconcentreerd gewerkt kan worden. Voor Es van groot belang, omdat verschillende dingen door elkaar doen, niet meer werkt i.v.m. de zwangerschap. Werkzaamheden die worden overgenomen, zijn nieuw en vergen een groot concentratievermogen van degene die het overneemt. Om de kwaliteit van het werk te waarborgen, hebben wij gemerkt dat dit de beste manier van werken is.

Het aantal spoed berichten en meermalen bellen, blijken ook niet van dusdanige spoed dat dit gewaarborgd moet blijven.

Wij hopen op jullie begrip en zullen over een tijdje evalueren.

Verder zijn we bezig met buitendienst. Daar is Xander al mee begonnen. Dat zorgt er ook voor dat er meer persoonlijk contact komt. Jullie kunnen in die persoonlijke gesprekken aangeven wat er voor jullie goed gaat en wat minder of zelfs slecht. Er kunnen ook stukken worden overgedragen en worden geëvalueerd.

Vanaf nu zullen er, tijdelijk, enkel nog afspraken op locatie plaatsvinden of op ons “tijdelijk” kantoor te Potteberg, Potteriestraat 30 in de Romein.

We proberen zoveel mogelijk rond de zwangerschap van Es te werken, zodat jullie daar zo min mogelijk last van hebben. Helaas moeten we hierin toch enkele dingen van jullie vragen. Dat staat hierboven beschreven. Hierdoor kunnen we wel een goede garantie geven dat de kwaliteit van de werkzaamheden van een hoog niveau blijven zoals jullie van Es gewend zijn.

Bedankt voor het begrip zover en jullie medeleven. Het doet ons goed te zien hoe betrokken jullie zijn bij de zwangerschap. Wij houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte van het verdere verloop.

Groeten team €S.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s