Credo Huis

Vanmorgen kennis mogen maken met de oprichters van het Credo Huis. Deze kennismaking heeft meer tijd in beslag genomen dan ik ervoor ingepland had. Het gevolg daarvan is dat ik nog lang vandaag aan het werk zal zijn. Ik kon het echter niet afbreken/verkorten.

Fam en Pascal van Feel Good Connected en 0800-Home nodigde mij uit om hen te vergezellen. Zij waren uitgenodigd om kennis te gaan maken en de mogelijkheden van samenwerken te bespreken.

En ja, jullie lezen het goed, mijn werk is hierdoor verschoven en ik zou dus nu aan het werk moeten zijn, maar dit was zo’n indrukwekkende kennismaking dat ik even iets van me af moet schrijven om weer vol in de concentratie te kunnen. Ik ben tenslotte allereerst gewoon mens, met echte gevoelens. En die gevoelens zijn los gemaakt. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de mensen die geholpen worden door het Credo Huis, een maatschappelijke beweging voor (t)huisloze jongeren.

We leerden vooral elkaar kennen, als mens, als organisatie, als beweegreden, als wat we voor elkaar kunnen betekenen en daarmee voor (t)huisloze jongeren. Dat geeft inzicht in jezelf, je doelstellingen, je organisatie, maar vooral in de ander. Ontzettend mooi en waardevol.

Zo kwamen er een aantal dingen voorbij, waaronder, vrij snel, muziek. Ik wil een aantal liedjes met jullie delen, die zeker een ruggensteun kunnen zijn en die dat zeker in mijn leven zijn geweest. Al is het niet jouw genre, wellicht raakt de tekst je wel.

Zo nu kan ik aan het werk, met mijn playlist op YouTube ter ondersteuning.

 

Advertentie

Een gedachte over “Credo Huis

  1. Pingback: Verbinden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s