Drukke week

Met de maandafsluiting is het altijd drukker dan normaal. Dat begint rond de 20e van de maand en normaal gezien is dat voor de 30/31e allemaal rond. Deze maand was het niet zo simpel.

Oké, oké met de zwangerschap maak ik ook geen dagen van 12/13 uur. Dus heb ik meer moeten schuiven en alles wat dan tussendoor komt, is eigenlijk teveel. En er kwam flink wat tussendoor.

Nu we een VOF zijn geworden, moeten o.a. facturen aangepast worden. We zijn ons aan het verdiepen in de boekhouding, efficiëntie, lean, structuur, invulling en naast dat alles heeft Xander geen zekerheden qua werkzaamheden en rent hij van hot naar her. Dit gebrek aan structuur werkt niet bevorderlijk.

En dan moet ik rusten, veel rusten. Om gek van te worden, maar het gaat ook niet anders. Ik heb het nodig en dat merk ik. Ons bad is mijn beste vriend. Heerlijk met een tijdschrift (natuurlijk over baby’s, mama worden en producten) in een schuimbad, na het eten, ontspannen. Dan kan ik ’s avonds ook nog wat energie vrij maken voor wat huishoudelijke taken en wandelen met de hondjes. Als Xander dat al niet allemaal van me heeft overgenomen.

Buiten al deze dingen mocht ik maandag naar de presentatie van het plusklasje van mijn dochter. Dat is nu afgerond, dus op donderdag niet meer naar Wolder heen en weer. Scheelt enorm in tijd. Dinsdagavond was de bijeenkomst hulp zwerfjongeren wat jullie al op Facebook hebben kunnen zien. Buiten dat dit enorm interessant was, goed voor het netwerk was en het doel ontzettend goed is, was het iets dat meer tijd daarna nodig heeft. Ik wil dan nader onderzoek doen naar mensen, hun werkzaamheden, hun belangen. Ik wil dingen laten bezinken en voelen wat ik van de mensen vind en hoe een samenwerking een versterking kan bieden van beide (of meerdere) partijen. Dat is nog niet gelukt, maar komt zeker nog.

Gisteravond heb ik tot 19:00 uur gewerkt waarna AH onze boodschappen kwam brengen, deze ingeruimd moesten worden en ik me heb ondergedompeld in een schuimbad met wederom een mama tijdschrift. Om 20:00 uur nog even aan de strijk om vervolgens met mijn breiwerkje op de bank te ploffen, wachtend op Xander. Die kwam pas heel laat. Gelukkig had hij vandaag geen extern werk op staan en mocht ik blijven zitten. Hij is aan de wandel gegaan met onze hondjes. Toch pas na 0:00 uur in bed. Waarom ik dan niet al naar bed ga? Nou gewoon, omdat ik dat niet gezellig vind. Ik slaap eerder op de bank dan dat ik alleen naar bed vertrek.

Vandaag is de laatste super drukke dag en vanaf morgen wordt het weer rustiger. Nou ja, tenzij er weer van alles tussendoor komt. Misschien gaan we vanavond wel romantisch naar de bioscoop met ons tweetjes. Gewoon om even van de rust en elkaar te genieten. Op date! Ik heb er nu al zin in. Snel aan het werk en zorgen dat ik op tijd klaar ben. Oh, en even aan Xander vragen of hij mee wil ;).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s