Maandag 9 januari 2017 kantoor gesloten

Gelieve er rekening mee te houden dat het kantoor maandag 9 januari 2017 geheel gesloten zal zijn. Dat houdt ook in dat we telefonisch, per e-mail, whats-app, messenger en alle andere mogelijkheden NIET bereikbaar zijn. In de bijna drie jaar dat ik de zaak nu heb, zal het de eerste keer zijn dat we volledig sluiten.

Deze dag hebben wij nodig voor ons i.v.m. een overlijden binnen de familie.

Wij zijn u vanaf dinsdag 10 januari 2017 weer graag van dienst. Het kan dat de bereikbaarheid afwijkt van wat u van ons gewend bent. Wel zullen we wederom binnen 24 uur (op werkdagen) reageren op berichten. Alles wordt dan weer snel opgepakt. Wellicht is er achterstand van maandag in te lopen, wat extra werk met zich mee zal brengen voor de rest van de week. Wij doen ons best alles zo snel mogelijk en volgens prioriteit in te lopen.

Daarnaast zullen de werktijden van Xander vanaf volgende week ook aangepast worden. Hij is meer buiten de deur aan het werk en vaker, korter op kantoor. Wil je graag een afspraak met Xander dan kan dat nog steeds. Het makkelijkst is dan wel om hiervoor een afspraak te maken.

Wij hebben het werk nu zo ingericht dat wij zelf ook een vrij weekend hebben. Dit omdat we dat nodig hebben om voldoende te kunnen opladen en weer alles te kunnen geven in een nieuwe week. Daarnaast zeker ook om een privé leven te kunnen hebben en tijd voor ons gezin te hebben. De afgelopen weken is ons dat zeer goed bevallen en dat willen we zeker voortzetten.

Wij verzoeken nogmaals aan iedereen om zoveel mogelijk alle correspondentie via e-mail te laten verlopen en niet via what’s app, messenger, sms of alle andere mogelijkheden die er zijn. De verwerking via e-mail loopt namelijk centraal en kan ook opgepakt worden door iedereen. De andere middelen zijn per persoon en worden dus ook niet overgenomen als iemand er niet zou zijn of met andere dingen bezig is.

Mocht er iets zijn aangaande bovenstaand bericht, vernemen wij graag.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s