Bewindvoering

Afgelopen week een bezoek gebracht aan bewindvoerder Roger Koch van Finzo Limburg. Ik ken Roger al een tijdje en we hebben zakelijk ook nogal wat met elkaar van doen gehad. Toch was het nog nooit van een bezoek op kantoor gekomen.

Ik heb een aantal klanten aan hem doorverwezen. Dit om de simpele reden dat bewindvoering beter kan passen bij een persoon of bij een bepaald soort problematiek. Ik heb navraag gedaan bij desbetreffende personen en zij zijn tevreden over hoe Roger zijn werk doet.

Ik was erg onder de indruk van hoe Roger zijn zaken voor elkaar heeft, zonder inzage te hebben in zijn dossiers. Hij was ontzettend trots, en terecht, zeker met vele slechte berichten de laatste tijd, op zijn audit rapport. Het was ook een heel mooi rapport. Zeker iets om trots op te zijn.

Verder zagen we dat we veel raakvlakken kennen aangaande hoe je zaakvoering doet, klantcontact onderhoudt en wat je basis moet zijn. Roger bemerkt een groei van zijn bedrijf en speelt daar goed op in. Hij zal binnenkort een tweede bewindvoerder bij hem op kantoor hebben. Zij is al voor hem aan het werk, maar nog niet als bewindvoerder. Wel heeft zij inmiddels haar papieren behaalt hiervoor.

Altijd goed om persoonlijk contact te onderhouden. Ik ben zeer blij met dit gesprek dat wij hadden. Goed om met alle partijen, van zijn onderneming en die van ons, samen te komen en grote lijnen te kunnen bespreken. Voor ons was het dus een waardevolle ontmoeting. Wij zullen waarschijnlijk nog veel met elkaar te maken hebben om zo de kwaliteit van hulpverlening hoog te houden voor onze klanten.

Verder kan ik melden dat, ook wij, een afgestudeerde bewindvoerder, bij ons op kantoor krijgen. Dave Reneerkens komt “een kijkje in de keuken nemen”. Hij komt eigenlijk alleen om te zien hoe Onview werkt. Daarnaast ook om ondersteuning te krijgen aangaande zaken die meer te maken hebben met mijn achtergrond uit de deurwaarderswereld. Denk hierbij aan beslag op bankrekeningbeslag op inboedelbeslagvrije voet en dagvaarding. Dave gaat inhoudelijk geen dossiers behandelen.

Dave begint maandagmiddag. Ik zal hem vragen of hij zichzelf ook wil voorstellen in een blog. Wel zo interessant voor iedereen en ook voor hem, lijkt me zo.

Als jullie Dave willen ontmoeten, nodig ik jullie graag uit voor het Geldcafé 20 december 2016 om 19:00 uur te Centre Céramique. Hij zal zeker een aanvulling zijn voor deze zeer interessante bijeenkomst. Liza, die inmiddels niet meer voor €S werkt, zal er ook zijn. Zij is immers de initiatiefnemer en bedenker van het Geldcafé. We hebben dit samen verder uitgewerkt en pakken het ook samen op. Dit omdat we beiden een hele andere invulling kunnen geven en zo een breder hulpaanbod kunnen aanbieden. Het zou me niks verbazen als Dave en Roger ook nog een keer als spreker bij het Geldcafé te zien zullen zijn. Twee kanjers die zeker van toegevoegde waarde zullen zijn.

Al deze positiviteit heeft zijn uitwerking op alles dat €S doet en aanpakt. Goede samenwerkingen zijn in ieders belang, concurrenten kennen we niet. Zoals elke klant, is ook elke hulpverlener anders en elke manier van werken anders. Kies wat het beste bij je past. Shop vooral rond, waarom niet? Voor een broek ga je wellicht ook naar verschillende winkels, waarom dan niet voor een dienst. Dat is immers nog veel belangrijker. De deuren van bovenstaande hulpverleners staan open voor een kennismaking, uiteraard gratis. Het kost je alleen tijd.

Ik lees graag jullie ervaringen met bovengenoemden. Wie beveel je aan en wie vooral niet voor iets? Waar blinken deze mensen in uit en voor wat moet je vooral naar iemand anders gaan?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s