Open dag terugblik

Een terugblik op een prachtige open dag. Het weer was goed, de mensen waren goed. Het eten was goed. De kinderen konden zich bezig houden met springen op het springkasteel en geschminkt worden en “sleeves” laten maken met glittertattoos.

Ik heb genoten waardoor ik ben vergeten foto’s te maken van de open dag. Zelfs Xander heeft zo genoten dat zijn camera in de tas is gebleven. Hij was natuurlijk ook bezig met alle  hapjes, praatjes maken en mensen ontvangen.

Daarnaast ben ik ongelooflijk verwend. Het begon met allemaal lieve berichtjes van de mensen die er niet bij konden zijn. Toen moest ik ook nog even een spoedklusje tussendoor doen. Andere bedrijven hebben tenslotte geen boodschap aan mijn open dag. Vervolgens kwamen mijn lieve dinnen die blijkbaar al heel lang een cadeau voor mij hadden klaar liggen. Samen met Xander en Zoë hebben zij een bord laten maken voor op de poort zodat iedereen me weet te vinden. Ongelooflijk mooi en blij mee.

Het was nog laat geworden wat erin resulteerde dat ik nog ben geholpen met opruimen. Zaterdag was ook een dag van opruimen en zondag van bijkomen. Eindelijk tijd om alle cadeaus goed te bekijken, de bloemen uit de emmers te halen en in de ijsemmer gezet. Zo’n grote vaas heb ik echt niet. Wat een mooie cadeaus, kaarten en woorden.

Kortom, het was een groot succes. Fijn om Liza te kunnen voorstellen zodat zij ook een vertrouwd gezicht wordt. Met alle nieuwe ontwikkelingen (zijn die er wel eens niet?) kan ik weer vooruit. Ik kan jullie in elk geval alvast melden dat de definitieve einddatum bij Gonda GeboorteXpress bekend is. Ik zal begin maart 2017 uiterlijk stoppen en nog enkel gaan werken in mijn eigen bedrijf. Wederom een grote stap en een groot afscheid, maar het was iets dat we alle twee wisten vanaf het begin. Ik mag dan na 3,5 jaar met zoveel plezier te hebben gewerkt, zeker op een zeer positieve manier gaan afsluiten.

Ik heb mijn draai gevonden en kan niet anders dan iedereen bedanken die me heeft geholpen zover te komen. Xander, Zoë, mijn ouders, broers en zus, mijn vriendinnen, Juud en Liza, maar als meest belangrijke, mijn klanten. Zonder het vertrouwen van mijn klanten zou ik nergens zijn. Of het bestaande of ex-klanten zijn, jullie hebben €S gebracht tot waar het nu is. Mijn welgemeende dank daarvoor.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s