Liza

12003984_754074868027762_3052070882980923119_n

Graag wil ik jullie voorstellen aan Liza. Liza is zelfstandig budgetcoach dbbc. Wij hebben elkaar leren kennen bij de Budgetkring. Ik ben bij de Budgetkring terecht gekomen door een bijeenkomst van Samen voor Maastricht. Dat het een tweedelijns connectie is die ontzettend mooi resultaat oplevert, is prima. De basis is niet voor niets gelegd.

Liza en ik hebben vaak elkaars expertise geraadpleegd en zo werkte we eigenlijk al samen. We hebben nu echter gekozen voor een structurele samenwerking om ervoor te zorgen dat, vooral ik, de kwaliteit hoog kan houden en ook nog een privé leven kan hebben. Daarnaast hoort de continuïteit ook bij de hoge kwaliteit. Als ik afspraken heb, moeten klanten toch geholpen kunnen worden. Nog niet uitgaande van ziekte, vakantie, enz.

Ik heb Liza benaderd, omdat zij hetzelfde einddoel voor ogen heeft, als ik zelf heb: “Ik wil mensen helpen.” Zij heeft ontzettend veel kennis van zaken en blijft hierin ook in ontwikkeling. Ze is rustig, beheerst, geconcentreerd en daar waar nodig streng, strikt en consequent. Alle eigenschappen die haar goed maken in haar vak. Wat mij ontzettend aanspreekt in Liza is dat ze graag verder wil komen en haar interesse hier liggen. Ze is tevens ervaringsdeskundige (net als ik) en altijd op zoek naar oplossingen. Ze is betrouwbaar en discreet. Iets wat ik niet anders kan verwachten.

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met haar. Zij wordt tenslotte ook een kwaliteitsnorm binnen financiël€Stabiliteit. Laat me dus de komende tijd zeker weet hoe de ervaringen zijn met haar. Oh, ze heeft ook nog een minpuntje: ze spreekt hoog Hollands ;).

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in haar berichtje, ze is ontzettend enthousiast. Morgen zal haar eerste moment hier zijn. Ik ga ervan uit dat zij met de open dag handjes met iedereen komt schudden.

Er zijn nog wat andere nieuwe ontwikkelingen, dus hou de blogs goed in de gaten. Ik zal er in elk geval alles aan doen om de kwaliteit, bereikbaarheid en service hoog te houden. Alle klanten krijgen nog een apart bericht.

Advertentie

3 gedachten over “Liza

  1. Pingback: Bewindvoering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s