Vaderdag

vaderdag

De eerste held van een zoon en de eerste liefde van een dochter. Dat is papa. En ja, dan kan ook nog iedereen vader zijn, maar alleen hele speciale mannen kunnen papa zijn.

En dan is het weer de week voor vaderdag. Wat te doen? Wat te geven? Je kunt natuurlijk creatief aan de slag met hulp van welke.nl of Pinterest. Misschien herinner je je de blog nog van Moederdag cadeautips en kun je daar wat aan omgooien. Feit blijft dat het elk jaar weer moeilijk is.

En ook bij deze blijft het iets commercieels. Of maken we dat er zelf van? We zijn allemaal druk en hebben te weinig tijd tot de tijd is gekomen dat er geen tijd meer is. Onlangs van te kortbij meegemaakt. Ik weet wat ik met Vaderdag wil gaan doen. Wat gaan jullie doen? Gaat het een duur cadeau worden of kostbare tijd? En de kinderen wat doen die voor papa? Of kiezen jullie ook voor quality time?

Het leven is duur! Een uitspraak die ik maar al te vaak hoor. Maar klopt dat wel? Het hoeft in elk geval niet zo te zijn. Het is maar net waar je genoegen mee neemt en wat je vanzelfsprekend vindt. Zo maakt het kinderen vaak niks uit, maar zijn het de volwassenen die iets te zeggen hebben. Kinderen zijn blij met iets dat ze graag willen of dat nou € 1,00 kost of € 100,00. En dat blije gezichtje is dan met geen geld te betalen. En ik weet zeker dat de papa’s dan te onderscheiden zijn van de vaders. Het geluk, van het gelukkig zien van je kind, is meer waard dan wat dan ook.

Ik wens jullie een Vaderdag met een lieve papa. Of dat nou hier is of in je hart.

Ik zie graag jullie tips, wensen, verhalen en plannen in de reacties.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s