Woensdag

Vandaag was een dag vol met afspraken. Een dag met vele “rust” momenten tussendoor. Ik kan mijn hoofd altijd goed ordenen als ik in de auto zit. Dingen tot me door laten dringen en op een rij zetten. Heerlijk. Jammer dat het verkeer vaak hectisch is, waardoor ontspannen in de auto, gewoon omdat je lekker even alleen bent, niet meer mogelijk is.

IMG_0674

Zo ging ik naar een tweede bezoek aan een nieuwe klant. Er heerst daar veel onrust en dat is in alles te merken. Ik had de situatie helemaal verkeerd ingeschat. Ik ging ervan uit dat ik alles in kaart zou moeten brengen en dat dat de nodige rust zou geven. Dat bleek niet zo te zijn. Er werd veel gezegd, veel hectiek benadrukt en een beslissing genomen. Wel met horten en stoten en toch wel heel eng allemaal. Ik mag haar structureel gaan helpen.

FullSizeRender

Het is niet voor iedereen meteen duidelijk en vaak moeilijk te accepteren, maar soms heb je bepaalde leerprocessen nodig. Dat is prima zolang je ervan kunt leren. En het wil niet zeggen dat als je de eerste keer niets leert, dat komt omdat jij het niet begrijpt. Wellicht was het niet duidelijk uitgelegd en heb je daarom niets of te weinig geleerd. Of wellicht zijn de omstandigheden dusdanig anders dat je niets meer hebt aan wat je eerder hebt geleerd.

IMG_0676

Vervolgens mocht ik me weer melden bij de kantonrechter in verband met een rolzitting voor een klant van mij. We waren maar met vier “gedaagden”. Erg lage opkomst. Nooit eerder gezien. Ik was als tweede aan de beurt. De eerste zaak was erg complex en voor mij altijd een leerproces. Jammer dat ook nu weer blijkt dat onwetendheid veel geld kost. Wat kost het dan moeite om me er niet mee te bemoeien.

IMG_0648

Vervolgens heb ik Liza bezocht van De Boer BudgetCoaching. We hebben als collega hulpverleners even lekker privé gesproken onder het genot van een kop thee. Heerlijk met dit herfstweer. Ik heb haar prachtige hoeve bewonderd waar ze mag wonen. Soms vallen dingen in je schoot en kun je niet meer dan elke dag dankbaar zijn. En dat is ze. Wel soms met een spiekbriefje 😉

IMG_0644

We spraken af om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen de juiste mensen aan te trekken om te kunnen helpen. Hoe we elkaars krachten kunnen versterken. Hoe we elkaar naar een hoger level kunnen tillen. We hebben hier wat ideeën over en al een balletje opgegooid via Facebook. Kijk daar vooral eens naar en haak daarop in. Je zou daar zomaar veel profijt van kunnen hebben. Maar we hebben ook besproken dat we onze tijd zullen nemen om dit verder uit te werken. Op het moment is het daar, voor mij in elk geval, niet de juiste tijd voor. Mocht er echter iets “toevallig” tussendoor komen, haken we daar wel op in. Gewoon, omdat we dat kunnen ;).

IMG_0645

De rest van de dag ben ik bezig geweest met een grote privé aangelegenheid. Ja, nu ben je nieuwsgierig he? En terecht. Het is groot, leuk, spannend en helemaal nieuw. Heel binnenkort volgt daar meer informatie over.

Hiervoor heb ik wat werkzaamheden op Facebook moeten verrichten. En op Facebook kom je wel eens van die spreuken tegen… Voor de een grappig, voor de ander keiharde realiteit. En laat ik nou vaak met het laatste te maken hebben.

IMG_0675

Als je echter geld nodig hebt, zijn er verschillende manieren om dat te regelen. Laten we vooral vast houden aan de legale manieren. Begin dus meteen aan de grote opruim en verkoop je cd’s en/of lp’s aan een goede vriend van mij Kinsum Record van Dave. Je kunt daar ook, tegen goede prijzen, je aankopen doen. Altijd leuk. Of probeer te ruilen als je eens wat nieuws wilt, maar je budget het niet toe laat.

IMG_0669

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s