Whats’s app en zo

Je zou van minder blij worden. Wat een verademing. Ik heb er al veel mensen om gevraagd en het internet voor afgestruind, maar ik kan what’s app’en via mijn Mac. Nu ging nog veel via sms, omdat ik dan wel mijn typdiploma kracht bij kon zetten. Heerlijk met tien vingers blind een bericht typen terwijl je naar een giga scherm kijkt en sneller ziet dat er iets niet goed gaat. Minder last van autocorrect, omdat die me simpelweg niet bij kan houden ;).

whatsapp_r6SXVNF

Misschien lig ik helemaal achter en krijg ik nu weer een preek van mijn dochter. Tsja, ik heb gezegd dat het niet ging en nu blijkt het toch te kunnen. Haar wel gezegd dat als het kan, ze me zeker moet laten zien hoe dan, maar daar zit ik nog op te wachten. Het is maar goed dat we zo hetzelfde zijn en dat ook keihard botst af en toe.

Uiteraard wil ik graag deze info met jullie delen. Via deze website moet het lukken whatsapp desktop.

Deze website geeft nog aanvullende informatie Techcrunch.

Kom je er zelf niet uit, weet dan dat ik je niet verder kan helpen. Ik ben al blij dat dit gelukt is. Uiteraard is mijn enige bijdrage: vragen aan Xander hoe het moet en kijken hoe hij het doet (wat heb ik hier absoluut geen geduld voor) en het scannen van de QR code.

Meteen een automatisch antwoord aangemaakt voor als ik niet bereikbaar ben. Dat gaat wel niet helemaal automatisch, maar wel zo handig.

Deze lange dag goed kunnen afsluiten en nu rusten voor een prachtige dag morgen. Genieten van de bruiloft van mijn prachtige zusje en haar prachtige lieve vrouw waarvan ik getuige mag zijn. Oh, en niet al te onbelangrijk heb ik nog een hele grote taak bij deze bijzondere kerkelijke inzegening van dit mooie bruidspaar. Zoals vele weten moeten jullie voor foto’s de blogs van Xander in de gaten houden XM Fotografie.

Choose-friends-quotes-Friendship-quotes-Friends-are-the-family-we-choose-for-ourselves.

PRETTIG LANG PINKSTERWEEKEND.

nu-even-ophouden-met-maar-doorgaan

Ik ben weer “gewoon” aan het werk vanaf donderdag. Geen verlof tot die tijd, maar wel even weekenden inhalen die ik de afgelopen weken gewerkt heb. Morgen dé bruiloft, zaterdag het hoognodige aan werk verrichten, zondag in de stad aan het We Helpen met een bijzonder leuke actie. Zorg dat je erbij bent. Maandag en dinsdag heeft mijn dochter verlof en ga ik even genieten van haar aanwezigheid. En dan is het woensdag en kan ik eindelijk tijd met mijn dinnen inhalen. Ze komen inderdaad niet op de eerste plaats, maar wel altijd met een knallend einde.

 

real-friends-quotes

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s