Adviesgroep bij schulden

Mijn bevindingen van deze groep moet ik bijstellen. Ik ben zonder opgave van reden uit de groep gezet. Onderstaande blog is door hun gedeeld en akkoord bevonden, dus dat zou het probleem niet moeten zijn. Ik heb me gemeld bij de beheerder met de vraag wat er aan de hand is. Ook hierop heb ik geen respons gehad. Persoonlijk verhaal halen, lukte ook niet. De professionaliteit die ik heb kenbaar gemaakt in onderstaande blog is blijkbaar toch ver te zoeken. Erg jammer, want ik ga er wel van uit dat dit een hele goede hulpvaardige groep zou kunnen zijn. Inmiddels ben ik, naar aanleiding van onderstaande blog, meermalen benaderd door mensen die slechte ervaringen hebben met deze groep. “De beheerder is niet vakkundig”. “De beheerder is staalvlechter en heeft geen kennis van zaken die in de groep worden besproken.” Ik zet dit nadrukkelijk tussen aanhalingstekens, daar ik zelf geen idee heb wat de achtergrond is van de beheerder(s). Wel vind ik het van belang dat ik duidelijk aangeef wat mijn recente bevindingen zijn aangaande deze groep. Het sta je vrij ermee te doen wat je zelf wilt.

Er is een groep op Facebook die advies geeft bij schulden Maak recht in Nederland “adviesgroep bij schulden”. Ik heb al een aantal interessante vraagstukken gezien. Ik, onder mijn privé account Esther van Kan, heb tevens al een aantal keren mijn advies gegeven.

 

Het is moeilijk daarbij geen mening te geven, maar dat is wel nodig. Ik zie daar ook verschillende adviezen die van groot belang kunnen zijn. De beheerder Marcel Rookhuyzen houdt het overzichtelijk. Haalt reacties weg die niets toevoegen aan het onderwerp en heeft een aantal duidelijke regels waar een ieder zich aan dient te houden. Hij reageert daar zeer alert en consequent op.

Het is goed om te zien dat er mensen zijn die met dezelfde problemen te maken hebben en hierin elkaar kunnen adviseren. Het is ook mooi om te zien dat een en ander zakelijk wordt gehouden, uitzonderingen daar gelaten. Het doel is een oplossing te bieden. Soms zijn er dingen aan de hand die niet leuk zijn, maar juridisch wel correct.

Met het juiste advies en kennis kun je in elk geval ervoor zorgen dat je een eventuele volgende keer weet wat te doen. Je kunt dan preventief te werk gaan om zo ervoor te zorgen dat je niet opnieuw in de problemen terecht komt.

Wil je liever anoniem een vraag stellen, kan dat ook Maak recht in Nederland Anoniem reageren. Je hoeft dus niet met je eigen profiel op de Facebookpagina te reageren. Je wordt wel geciteerd op de pagina, maar zonder naam.

Ik ken de beheerder van deze groep niet. Ik heb gekeken en hij woont tamelijk ver weg om eens een persoonlijk gesprek met hem aan te gaan. Wat ik aan deze groep heel goed vind, is dat het professioneel en zakelijk wordt beheerd. Dit maakt het overzichtelijk en toegankelijk. 

Ik kan jullie om, de meest bovenstaande alinea, niet langer adviseren je aan te sluiten bij deze groep of advies hiervan in te winnen.

 

 

 

Advertentie

4 gedachten over “Adviesgroep bij schulden

  1. De beheerder is een narcist.
    HIj spamt op honderden groepen ongevraagd zijn groep Als men hem daarop aanspreekt zegt hij letterlijk .
    Ik heb schijt aan iedereen, mijn doel is het belangrijkste, ik wil thuis blijven en niets doen ik ga leven van de subsidie die ik krijg. Deze man is een narcist . ; Ik kan u bewijzen toesturen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s