Vakantiegeld

Ja, we zijn alweer zover. Het vakantiegeld komt er volgende maand al weer aan. Wat ga jij ermee doen? Ga je er iets extra’s mee doen? Iets leuks? Geniet ervan. En weet dat dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Helaas is in vele gevallen onderstaand van toepassing.

Tja, extra geld, is simpelweg roodstand aanvullen. Tenslotte wist je dat het vakantiegeld er alweer zat aan te komen.

schrijf-0805_10

Of heb je grotere zorgen die opgelost kunnen worden met (een gedeelte) vakantiegeld? Weet dat het voor velen hetzelfde is. Je overbrugt alles en redt het wellicht best totdat er iets onvoorziens gebeurt. Zo gaan apparaten stuk, moet er een afrekening betaald worden of andere “brandjes geblust” worden.

13239137_10206263689807305_9091269004893421686_n

Dan zijn er ook nog de loonbeslagen. Je krijgt dan helemaal geen vakantiegeld en die buffer valt in zijn geheel weg. En nu dan?

images

Het is telkens zoeken, puzzelen en proberen een ieder tevreden te stellen. Daarbij word je zelf vaak opzij geduwd. Wat doet dat dan met jou? Kun je het allemaal nog aan? Weet dat al dat werk en die muren waar je tegenaan loopt ook de zorg van een ander kan zijn. Maak snel een afspraak als je al voorziet dat het niet goed komt met je vakantiegeld.

Advertentie

2 gedachten over “Vakantiegeld

    1. Ja dat mag als er een vonnis is dat dat toestaat. Meestal ligt er al beslag en wordt alles boven de beslagvrije voet ingehouden. Dat is ook het vakantiegeld. Als je meer informatie wilt of je vraag hiermee niet is beantwoord, mag je altijd een e-mail sturen naar info@financielestabiliteit.nl om een en ander privé en uiteraard volledig gratis te bespreken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s