Woensdag 13 april 2016 vrije dag

13113517,,

Vanaf dinsdag 12 april 2016 15:00 uur tot donderdag 14 april 2016 13:00 uur zijn wij beperkt bereikbaar. Uiteraard zijn wij voor spoedgevallen altijd bereikbaar. Alle berichten (What’s App, sms, e-mail en telefoontjes) worden gelezen, aangenomen, maar niet inhoudelijk beantwoord. Alleen indien dit een grote prioriteit heeft. Wij verwachten volgend weekend hierdoor ook aan het werk te zijn. Er blijft dus niks liggen, maar enige vertraging is mogelijk.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s