Gemeente Maastricht

Gisteren een goed gesprek gehad met de heer Timmermans van de Gemeente Maastricht. Hopelijk zet dit financiël€Stabiliteit beter op de kaart. Uiteraard is hierbij de cliënt als uitgangspunt genoemd. Ik ben zeer positief over dit gesprek en zie mogelijkheden voor de toekomst. Ik ga zeker aan de slag met de adviezen die ik van hem kreeg. Ik had zelf de indruk dat hij ontzettend enthousiast is geworden over mijn bedrijf en de doelstellingen, waarbij het maatschappelijk belang goed naar voren is gekomen. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen hierin. Spannend! De aanleiding voor dit alles:

“Geachte ondernemer,

Onlangs heeft u meegedaan aan het onderzoek  ‘innovatiepotentieel van MKB-ers’ en over de mogelijke rol van de gemeente Maastricht bij het ondersteunen van uw innovatieplannen. U vinkte aan dat u betrokken wilt blijven bij het vervolg van dit onderzoek. Daarom nodigen wij u graag uit voor een innovatieve bijeenkomst. In deze mail leest u wat, wanneer en waar we dit gaan doen en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

Wat?

Het lectoraat Innovatief Ondernemen van Zuyd Hogeschool verzorgt in samenwerking met de gemeente een innovatieve werksessie. Tijdens deze bijeenkomst willen wij samen met u en andere ondernemers de resultaten van het onderzoek bespreken en u vragen mee te denken over hoe wij de ondersteuning aan u verder vorm kunnen geven.”

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s