Bedankt!

IMG_1199

Zeggen we wel vaak genoeg bedankt? Oprecht bedankt. Het is soms goed om woorden kracht bij te zetten met een “kleinigheidje”. Ik heb lang gedacht over het juiste relatiegeschenk en er inmiddels heel wat de deur uit mogen laten gaan.  Ja mogen, want er zijn nogal wat mensen die ik oprecht kan bedanken. Die mij gunnen vooruit te komen en die zien dat ik oprecht mensen wil helpen.

Hierbij mag ik jullie presenteren, lang gehoopt, vandaag gerealiseerd: mijn persoonlijke fles wijn als bedankje. Bijvoorbeeld voor een doorverwijzing, het in mij gestelde vertrouwen, de gunfactor.

Mede mogelijk gemaakt door Gonda Slangen van GeboorteXpress en Frank Claessens van Impressionsonline. Mijn “af-en-toe-soms-vaak” collega’s. Waar ik ontzettend veel van heb geleerd en super graag mee samen werk. Maar ook door mijn partner Xander Murrell (wederom) en mijn vriendin Judith.

Wil je een fles wijn van €S? Like onze Facebookpagina en laat bij de reacties weten waarom jij een fles zou willen. Je mag natuurlijk ook iemand taggen die zo’n fles verdiend. Degene die uitgeloot wordt, krijgt een fles wijn. Je kunt ook zelf een persoonlijk etiket voor fles laten maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s