Spookfactuur Intrum Justitia

Er zijn e-mails in omloop die zogenaamd van Intrum afkomstig zijn. Deze e-mails kloppen op verschillende vlakken niet. Zo is het telefoonnummer van Intrum foutief, het rekeningnummer, het e-mailadres en hebben zij een postbUs en geen postbOs. Mijn e-mailadres is tevens mijn naam, zo te zien. Zie hieronder de e-mail die ik ontving:

brief vb

Daarnaast het bericht van de zogenaamde eisende partij die bevestigd dat het om spookfacturen gaat:

Spookfacturen Intrum Justitia in omloop

Wees dus voorzichtig met facturen die je ontvangt en kijk altijd kritisch naar de inhoud. Bij twijfel altijd onderzoek doen. Heel makkelijk om dit even via Google te doen. Vaak krijg je dan al de benodigde informatie. Als je niets opvallends kunt vinden, bel of e-mail dan naar de eisende partij met de gegevens die je van hun op hun eigen website kunt vinden. Dus niet naar de gegevens die je in de e-mail hebt gevonden.

 

Advertentie

2 gedachten over “Spookfactuur Intrum Justitia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s