Vloggen

keep-calm-and-let-s-vlog

Om te blijven vernieuwen en jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles dat er speelt aangaande financiën, ga ik vloggen. Spannend? Absoluut! Maar gelukkig doe ik dit met mijn vertrouwde achterban. Xander Murrell van XM Fotografie en mijn dochter Zoë als vlogexpert door het volgen van vele vloggers. Dat zal het zeker makkelijker maken (of juist niet….).

Als er onderwerpen zijn die jullie graag voorbij willen zien komen, laat dat dan weten. Ik zal daar zeker rekening mee houden. Wil je zelf een rol in een vlog, ook dat hoor ik graag. Heb je vanuit jouw expertise informatie die interessant is voor mijn volgers, stuur me dan jouw filmpje zodat ik dat kan gebruiken of kom als gast in een van mijn vlogs.

Hou voor de eerste vlog mijn pagina en/of fb pagina in de gaten volgende week. De datum is al geprikt en hopelijk lukt het ook om woensdag de eerste vlog online te hebben.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties.

Groeten Es.

Advertentie

Een gedachte over “Vloggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s